Vinterolympier

- Det hadde vært veldig artig å avslutte sammen med Therese

Marit Bjørgen kom nesten til finalen på sprinten i Lahti, men ville ikke avsløre hvorvidt hun har bestemt seg for noe inn mot neste sesong. Tidenes vinterolympier Marit Bjørgen var tilbake i vanlig verdenscupaction på sprinten i Lahti lørdag.
Les mer om Lahti, Marit Bjørgen og Therese.

Marit Bjørgen er tidenes vinterolympier. Nå kommer hun til Tynset

En måned etter at hun vant gull på tremila og ble tidenes vinterolympier, kommer Marit Bjørgen til Tynset.
Les mer om Marit Bjørgen og Tynset.
Johaug konkurrerer neste sesong
Therese Johaug kommer ikke til å konkurrere på ski igjen før i november. Hun ønsker at tidenens vinterolympier Marit Bjørgen satser videre, og at de fortsatt kan være på landslaget sammen.
Les mer om Marit Bjørgen.
Skisprint 7. mars: OL-heltene Bjørgen og Klæbo klare for Drammen
Tidenes vinterolympier Marit Bjørgen (37) og den nye sprintkongen Johannes Høsflot Klæbo (21) er klare for skisprinten i neste uke. OSLO: Onsdag 7. mars er det klart for den 14.
Les mer om Drammen, Klæbo og Marit Bjørgen.

Bjørgens OL-suksess: Har tatt flere medaljer enn de fleste land

Med gullet på tremila i Pyeongchang søndag ble Marit Bjørgen (37) tidenes mestvinnende vinterolympier. Hadde hun vært en egen nasjon ville hun vært den tredje beste langrennsnasjonen i OL mellom 2002-2018.
Bjørgens OL-suksess: Har tatt flere medaljer enn de fleste land
Med gullet på tremila i Pyeongchang søndag ble Marit Bjørgen (37) tidenes mestvinnende vinterolympier. Hadde hun vært en egen nasjon ville hun vært den tredje beste langrennsnasjonen i OL mellom 2002–2018.
- Skal hjem og kose meg med Marius
Mandag landet Marit Bjørgen på norsk jord etter å ha blitt tidenes vinterolympier, og ble tatt imot av et folkehav på Gardermoen.
Les mer om Gardermoen og Marit Bjørgen.
Marit Bjørgen tilbake på norsk jord - Bjørgen: - Har ikke hatt tid på å tenke på framtida
Marit Bjørgen har akkurat rukket å lande etter søndagens OL-gull på tremila, men er ikke sikker på veien videre i langrennssporet. GARDERMOEN (Dagbladet): Søndag ble hun tidenes vinterolympier, og vant på overlegent vis tremila.
Les mer om Bjørgen og OL-gull.
Bjørgen tatt imot av folket på Gardermoen: – Nå skal jeg kose meg med Marius
GARDERMOEN/OSLO (VG) Tidenes mestvinnende vinterolympier, Marit Bjørgen (37), landet til store folkemengder på Gardermoen Lufthavn.
Bjørgen møtt av folkehav på Gardermoen: – Nå skal jeg kose meg med Marius
Tidenes vinterolympier Marit Bjørgen og flere av de norske utøverne ble møtt av et folkehav da de landet på norsk jord mandag. Nå skal skidronningen rett hjem for å tilbringe tid med sønnen.
Les mer om Gardermoen og Marit Bjørgen.
Bjørgen etter hjemkomsten: - Skal hjem og kose meg med Marius
Marit Bjørgen har landet på norsk jord etter å ha blitt tidenes vinterolympier, og ble tatt imot av et folkehav på Gardermoen. - Det er kjempehyggelig, sa hun.
Les mer om Gardermoen.
Bjørgen tatt imot av folket på Gardemoen: - Nå skal jeg kose meg med Marius
GARDEMOEN/OSLO (VG) Tidenes mestvinnende vinterolympier, Marit Bjørgen (37), landet til store folkemengder på Gardemoen Lufthavn. - Nå gleder jeg meg til å komme hjem. Nå skal jeg kose meg med Marius (2).
OL-dronningen tilbake på norsk jord: – Gleder meg til å kose med Marius
Og Marit Bjørgen insisterer på at hun er den samme personen, til tross for at hun er blitt tidenes vinterolympier.
Bjørgen tatt imot av folket på Gardemoen: – Nå skal jeg kose meg med Marius
GARDEMOEN/OSLO (VG) Tidenes mestvinnende vinterolympier, Marit Bjørgen (37), landet til store folkemengder på Gardemoen Lufthavn.
Bjørgen tatt imot av folkehav på Gardemoen: - Nå skal jeg kose meg med Marius
GARDEMOEN/OSLO (VG) Tidenes mestvinnende vinterolympier, Marit Bjørgen (37), ble tatt imot av en stor folkemengde på Gardemoen. - Nå gleder jeg meg til å komme hjem. Nå skal jeg kose meg med Marius (2).
Les mer om Gardemoen og Marit Bjørgen.
OL-dronningen tilbake på norsk jord: - Gleder meg til å kose med Marius
Og Marit Bjørgen insisterer på at hun er den samme personen, til tross for at hun er blitt tidenes vinterolympier. Se hele intervjuet øverst.
Bjørgen tatt imot av folkehav på Gardemoen:
GARDEMOEN/OSLO (VG) Tidenes mestvinnende vinterolympier, Marit Bjørgen (37), ble tatt imot av en stor folkemengde på Gardemoen.
Les mer om Gardemoen og Marit Bjørgen.
Se Marit Bjørgens hjemkomst etter Pyeongchang-OL
Ble tidenes mestvinnende vinterolympier i Sør-Korea. Marit Bjørgen sikret seg fem medaljer under vinterlekene i Pyeongchang, blant dem gull på 30km klassisk og stafetten. Hun tok også to bronsemedaljer, samt ett sølv.
Marit Bjørgen sikret gull både på pallen og på tv
726.000 fikk med seg at Marit Bjørgen ble tidenes vinterolympier. Den siste helgen med vinter-OL ga gode tall for Discovery og TVNorge.
Slik gratulerer VG-leserne rekord-Bjørgen: – Måtte du leve evig
Hundrevis av VG-lesere har sendt inn sine gratulasjoner og hyllester til Marit Bjørgen (37) etter at skidronningen søndag ble tidenes mestvinnende vinterolympier.
Nå er Bjørgen historisk. Slik kom alle gullene
Marit Bjørgen ble søndag tidenes mestvinnende vinterolympier.
Les mer om Bjørgen.
Nå er Bjørgen historisk. Slik kom alle gullene
Marit Bjørgen ble søndag tidenes mestvinnende vinterolympier. (Dagbladet): Etter seieren på tremila ble det klart: Marit Bjørgen (37) ble tidenes mestvinnende vinterolympier.
Les mer om Bjørgen.
Bjørgen om fortsettelsen: Trigges av et år til med Johaug
Marit Bjørgen (37) jublet og gråt for sitt åttende OL-gull. Nå skal tidenes vinterolympier finne ut om hun har motivasjon til å fortsette.
Les mer om Johaug og OL-gull.
Bjørgen om fortsettelsen: Trigges av et år til med Johaug
Marit Bjørgen (37) jublet og gråt for sitt åttende OL-gull. Nå skal tidenes vinterolympier finne ut om hun har motivasjon til å fortsette.
Les mer om Johaug og OL-gull.
Tidenes vinterolympier: Marit Bjørgen - Kowalczyk, USA og finnene lovpriser Bjørgen. Russene måper: - Det er ikke til å tro
Dagbladet har snakket med ti av verdens største langrensstjerner. Samtlige er full av begeistring av historiske Marit Bjørgen. Flere av dem gnir seg i øynene.