Vm sølv

Desse damene er blant dei råaste i verda - tok sølv og bronse i VM

Dei russiske veteranane i kettlebell var over seg av begeistring for prestasjonen til råskinnet Beate Støfring under VM i kettlebell. Med 63 repetisjonar var ho berre ein repetisjon frå å ta VM-gull.
Les mer om Beate Støfring og VM-gull.
Trønder tok VM-sølv i styrkeløft
Marte Elverum løftet 642,5 kilo, satte europarekord og tok VM-sølv i styrkeløft i kvinnenes 72-kilosklasse torsdag.
Les mer om VM-sølv.
VM-bronse til Solberg: - Ikke hans beste løp
Petter Solberg ble firer i sesongens siste VM-runde i rallycross. 42-åringen kjempet om VM-sølv sammenlagt i Sør-Afrika, men måtte nøye seg med bronse.

Sølvet glapp for Solberg

Petter Solberg ble firer i sesongens siste VM-runde i rallycross. 42-åringen kjempet om VM-sølv sammenlagt i Sør-Afrika, men måtte nøye seg med bronse da han aldri klarte å ta igjen svenske Mattias Ekström i finalen.
Solberg kjører for sølv
Petter Solberg kjører for sølv i VM-finalen i rallycross i Sør-Afrika denne helgen. Nordmannen er et fattig poeng foran svenske Mattias Ekström, og vil gjøre alt han kan for å sikre sølvmedalje i årets VM.
Les mer om Sør-Afrika og VM-finalen.
IOC-medlem suspendert
IOC har suspendert Frankie Fredericks som er under etterforsking for korrupsjon og kvitvasking av pengar. Det melder IOC i dag, etter eit møte i den etiske komiteen i går. Namibiske Frankie Fredericks (50) er medlem av IOC. Han var tidlegare ein av dei beste sprinterane i verda med VM-gull på 200 m og OL-sølv på 100 og 200 m både i 1992 og 1996.
Les mer om IOC, OL-sølv og VM-gull.
Sarping vant sølv i VM
Nora Benedicte Handelsby fra Sarpsborg vant i går sølv i junior-VM i karate. Handelsby kjempet seg frem til finalen, men der måtte hun se seg slått av Sakura Sawashima fra Japan.
Verdensmester i taekwondo
Selma Øen Li fra Ål ble denne uken verdensmester i taekwondo i Irland. Det ble en bronsemedalje, en i sølv og en gullmedalje i forskjellige grener, skriver Hallingdølen. 17-åringen forteller at hun hadde mål om å ta tre gull i sitt første VM.
Les mer om Hallingdølen og Irland.
Mariannes knalltøffe kamp mot verdenstoppen: – Skjønte ikke at jeg var nær ved å kjøre meg rett i grøfta
– På det verste var hun ikke for idrettsutøver å regne, sier trener Jarle Ausland om Marianne Andersen som vant VM-sølv i sommer.
«En medisinsk sensasjon: Solberg skal kjøre VM to uker etter dramaet
Petter Solberg (42) er fast bestemt på å stille på VM-startstreken i Tyskland lørdag. Takket være en spesialutrustning for å beskytte operasjonsstedet, vil han prøve å redde sølv i VM. – En medisinsk sensasjon, mener legen som han har med seg.
Les mer om Tyskland og VM-startstreken.
Alexander Kristoff tok VM-sølv
BERGEN/OSLO (NRK): Alexander Kristoff ble slått på målstreken av Peter Sagan i kampen om VM-gullet. Sølvet gjør ham irritert.
Tapte ikke gullet - vant sølvet
Det går an å bruke krefter på at gullet glapp for Alexander Kristoff. La oss heller fokusere på at han vant sølv. Og på at det ble et VM med trøkk til siste tråkk.
Les mer om Alexander Kristoff.
Kristoff spurtet inn til VM-sølv på hjemmebane: - Mest irritert
BERGEN/OSLO (VG) Det ble massespurt på fellesstarten i VM i Bergen. Der ble det VM-sølv for Alexander Kristoff, bare et par centimeter bak Peter Sagan.
– Sølv til Norge er god trøst
– Det var like ved, men det ble for tøft for Edvald i den siste bakken. Men et sølv til Norge er en god trøst, det var en kjempeprestasjon av Kristoff, sier Erling Høyem, styreleder i Lillehammer Cykleklubb. Som også berømmer Lillehammer-fansen for god stemning under hele VM.
Edvald hang ikke med i spurten
Edvald Boasson Hagen endet på rundt 20.plass under VM, fellesstart menn elite i Bergen. Peter Sagan vant VM for tredje gang, Alexander Kristoff tok sølv.
Les mer om Alexander Kristoff og Bergen.
VM-sølv til Kristoff
Alexander Kristoff måtte ta til takke med sølv på herrenes fellesstart i VM. Peter Sagan slo nordmannen i en intens spurtduell. Michael Matthews tok bronsen.
Les mer om Kristoff.
Alexander Kristoff tok VM-sølv
BERGEN/OSLO (NRK): Alexander Kristoff ble slått på målstreken av Peter Sagan i kampen om VM-gullet.
Kristoff spurtet inn til VM-sølv på hjemmebane
BERGEN/OSLO (VG) Det ble massespurt på fellesstarten i VM i Bergen. Der ble det VM-sølv for Alexander Kristoff, bak Peter Sagan.
Kristoff spurtet inn til VM-sølv på hjemmebane: - Akkurat nå er jeg mest irritert
BERGEN/OSLO (VG) Det ble massespurt på fellesstarten i VM i Bergen. Der ble det VM-sølv for Alexander Kristoff, bare centimetre bak Peter Sagan.
Klarte ikke å forsvare gullet
Syklisten Kristoffer Halvorsen fra Kristiansand var helt ferdig i den siste bakken under sykkel-VM i Bergen. Han klarer dermed ikke å forsvare U23-gullet fra Doha i fjor. Benoit Cosnefroy fra Frankrike tok gull, Tyskland sølv og Danmark bronse. Les mer
Lever ut rallydrømmen
Kartleser Torstein Eriksen fra Steinberg skal for andre gang på drøye to måneder kjøre VM-runde med Mads Østberg. VM-består av 13 runder og denne gangen er det 11. runde i Spania. Eriksen har sagt opp jobben og lever av rally. Nylig tok han sølv i det britiske mesterskapet med en svensk sjåfør.
Les mer om Spania, Steinberg og VM-runde.
For åtte år siden ble han nummer 48 som skihopper i Vikersund. I dag ble det VM-sølv i Bergen som syklist.
Primoz Roglic (27) har konkurrert mange ganger i Norge før. Men aldri på sykkel.
Les mer om Bergen, Norge, VM-sølv og Vikersund.
200.000 for gull i sykkel-VM
Norsk gull på fellesstarten under sykkel-VM vil utløse en bonus på 200.000 kroner, men en eventuell norsk verdensmester må dele på pengene. Sølv vil gi 100.000 kroner, mens bronsemedalje belønnes med 50.000 kroner. Summen er lik både for mennene og kvinnene, skriver Procycling.no.
Les mer om Procycling.no.
Vetter vant spydfinalen
Johannes Vetter vant ikke uventet VM-gull i spyd. Tyskeren sitt lengste kast endte på 89,89 meter i finalen. Dermed ble det ingen 90-meterskast i London. Tsjekkerne Jakub Vadlejch og Petr Frydrych tok sølv og bronse, men kast på 89,73 og 88,32.
Les mer om London, Petr Frydrych og VM-gull.