Vm stafetten

VM-sølv etter sin verste opplevelse som skiskytter

Otepää, Estland: - Min mest desperate opplevelse som skiskytter, sier Johannes Dale etter sin andre etappe på stafetten i junior-VM i skiskyting.
Les mer om Estland.

Emilies sølv i VM-stafetten

Les mer om VM-stafetten.
Emilie med kjempeetappe - gikk Norge opp på pallen
Une Christiane Tronerud Kvelvane gikk første etappe på stafetten for Norge under junior-VM, men hun fikk en grusom start på sitt løp. Hun fikk får tre bom, og pådro seg en strafferunde. Hun gikk ut snaue minuttet bak ledende Ukraina på en 13.
Les mer om Norge og Ukraina.

Østberg irritert over Haga under gulldramaet: - Jeg tok tak i henne og ropte

I fjor ble Ingvild Flugstad Østberg vraket til VM-stafetten i Lahti. I år beseglet Heidi Weng samme skjebne. Østberg hyller Weng for reaksjonen etter vrakingen Samtidig forteller hun om dramaet fra målområdet da Marit Bjørgen spurtet inn til norsk OL-gull.
Norge vant OL-gull på kvinnestafetten - Østberg irritert over Haga under gulldramaet: - Jeg tok tak i henne og ropte
I fjor ble Ingvild Flugstad Østberg vraket til VM-stafetten i Lahti. I år beseglet Heidi Weng samme skjebne.
Usikker Krogh må overbevise: – Psykisk terror
PYEONGCHANG (NRK): Går ikke Finn-Hågen Krogh styggfort på distansen han gruer seg til, kan VM-helten fra Lahti miste både lagsprinten og stafetten i OL.
Haavengen på bronselaget
Marlin Haavengen gikk førsteetappen for Norges lag, som tok bronse på stafetten i junior-VM i skiorientering i Bulgaria.
Les mer om Bulgaria.
– Drømmen er å oppleve det samme som senior
Jørgen Lippert ble kongen av junior-VM i langrenn. Han drømmer om en reprise. Som senior. På stafetten skremte han konkurrentene halvveis og sikret det alle norske håpet på.
Les mer om Drømmen.
Ny verdensmestertittel til Asker-løper
Harald Østberg Amundsen (19) fra Asker hadde så vidt fått pakket bort den første gullmedaljen fra junior-VM, før han vant et nytt gull på stafetten. Asker-gutten Harald Østberg Amundsen har hatt et fantastisk junior-VM i langrenn.
Les mer om Asker og Asker-løper.
Se Lippert gå VM-stafetten på sa.no
Du kan se om Trøskens egen Jørgen Lippert får sin fjerde medalje i junior-VM direkte på sa.no.
Får nøkkelrolle i jakten på stafett-gullet
I fjor var Kristine Stavås Skistad med og ble nummer elleve på stafetten under junior-VM i langrenn. I år mener Konnerud-jenta at det kan være mulig å kjempe om gullet. Selv vil hun ha en nøkkelrolle.
Les mer om Konnerud-jenta.
Norges lag til herrestafetten i Junior-VM
Juniorlandslagstrener Geir Endre Rogn har bestemt hvem som skal vinne stafetten for guttene under junior-VM i Sveits.
Les mer om Junior-VM.
Bare Mathilde har fått klarsignal til VM-stafetten
Mathilde Myhrvold skal gå en av etappene på det norske stafettlaget i junior-VM. De øvrige tre blir klare etter torsdagens fellesstart i sveitsiske Ulrichen.
Les mer om Ulrichen og VM-stafetten.
Skiskyttergutta utklasset rivalene og revansjerte VM-stafetten: - Ikke ofte vi gjør
Et reservepreget norsk stafettlag gjorde kort prosess på motstanderne. Og Ole Einar Bjørndalen (43) viste hvorfor han fortsatt er med i OL-diskusjonen.
Skiskyttergutta revansjerte VM-stafetten - utklasset rivalene
Et reservepreget norsk stafettlag gjorde kort prosess på motstanderne. Og Ole Einar Bjørndalen (43) viste hvorfor han fortsatt er med i OL-diskusjonen.
Dro rett fra VM-gull i USA til verdensrekordforsøk under Uka
Timer etter at hun kom hjem fra VM-seieren i Florida, deltok Birgit Skarstein på stafetten Uka håper blir verdens lengste idrettsarrangement.
Bolt gikk ned på kne: - Det har vært noen tøffe dager
Den jamaicanske sprinteren Usain Bolt er trist, men også spent når han trer ut av friidrettssirkuset etter den dramatiske VM-stafetten lørdag.
Les mer om Usain Bolt og VM-stafetten.
Bolt løper også stafett-kvalik
Usain Bolt bekrefter at han går inn allerede i kvalifiseringen når Jamaica løper for sitt sjuende strake mesterskapsgull på 4 x 100 meter i London. I tidligere mesterskap har Bolt kommet rett inn i finalen på den korte stafetten, men i årets VM der han ikke løper 200 meter skal sprintkongen være med i kvalifiseringen.
Les mer om Bolt, Jamaica og London.
Bolt med fra start på VM-stafetten
Usain Bolt har en god mulighet til å ta et siste VM-gull.
Les mer om VM-gull og VM-stafetten.
Bolt legger opp etter VM i London
Usain Bolt bekreftet onsdag at han vil løpe 100-meteren og stafetten over 4 x 100 meter når han tar farvel med friidrettssirkuset under VM i London.
Les mer om London.
Stafettgull til juniorgutta
Det norske herrelaget løp inn til gull på stafetten som avsluttet orienterings-VM for juniorer i Tammerfors lørdag. Audun Heimdal var ankermann og sikret gullet etter at Norge ledet fra start til mål. Finland tok sølv, 1.25 minutter bak.
Les mer om Norge.
Vant VM-gull i orientering
Det norske juniorlaget løp til gull på stafetten som avslutter orienterings-VM for juniorer i Tammerfors. Audun Heimdal var ankermann og sikret gullet etter at Norge ledet fra start til mål. Han løp sammen med Kasper Fosser og Elias Jonsson l
Les mer om Kasper Fosser og Norge.
Vant VM-gull
Det norske juniorlaget løp inn til gull på stafetten som avslutter orienterings-VM for juniorer i Tammerfors lørdag. Audun Heimdal var ankermann og sikret gullet etter at Norge ledet fra start til mål. Han løp sammen med Kasper Fosser og Elias Jonsson l
Les mer om Kasper Fosser og Norge.
Magne Dæhli løp Norge inn til gull
Løten-gutten Magne Dæhli skuffet ingen under stafetten i Estland og løp Norge inn til VM-gull for andre året på rad, ifølge HA.
Les mer om Estland, Norge og VM-gull.