Voldsløkka

Her blir det ny skole, selv om tomteier vil ha boliger

Bystyret vedtok i desember å omregulere Voldsløkka-tomten til skole, stikk i strid med tomteeierens ønske for eiendommen.
Les mer om Voldsløkka-tomten.

Forsiden NRK Super

For fyrste gong på 17 år kjem superstjerna Eminem til Noreg. Han skal opptre på Voldsløkka på Bjølsen i Oslo under ein gigantisk utekonsert. I følge arrangørane er det plass til nesten 60.000 mennesker der!
50.000 billetter revet bort på få minutter
Til og med Rollings Stones kan ikke matche dette. VOLDSLØKKA: Mange ble nok veldig glade da konsertarrangøren Atomic Soul meldte at Eminem var klar for konsert på Voldsløkka til sommeren.
Eminem utsolgt på seks minutter
Billettene til konserten med rapperen Eminem på Voldsløkka i Oslo i sommer ble i dag utsolgt på bare seks minutter.
Les mer om Eminem, Oslo og Voldsløkka.

Eminem kommer til Norge - billettene rives bort

Lange køer for å sikre seg billetter til Eminems konsert i Norge. For første gang på 17 år kommer Eminem til Oslo 30. juni i år, da han skal spille på Oslo Sommertid på Voldsløkka i på Bjølsen i Oslo på en gigantisk utekonsert.
Eminem til Noreg og Oslo
Den amerikanske rapparen Eminem kjem til Noreg 30. juni i år, for første gong sidan 2001. Det melder Universal Norge i ei pressemelding. Den i dag 45 år gamle rapstjerna skal opptre utandørs på Voldsløkka i Oslo.
Eminem kommer til Norge
Rapperen skal holde konsert på Voldsløkka i Oslo i juni.
Les mer om Norge, Oslo og Voldsløkka.
Kuttet i fingeren – en person tatt
En person har fått et kutt i lillefingeren etter en krangel om penger i en leilighet på Voldsløkka, melder Oslo-politiet på Twitter i formiddag. Fornærmede ble ivaretatt av helsepersonell på stedet. En person ble anholdt i forbindelse med episoden.
Kuttet i hånden – en person anholdt
Politiet melder på Twitter søndag formiddag at en person ble kuttet i hånden med en spiss gjenstand i en leilighet på Voldsløkka i Oslo. Fornærmede blir ivaretatt av helsepersonell på stedet, og en person er anholdt i forbindelse med episoden.
Les mer om Oslo, Twitter og Voldsløkka.
Inline og sparkesykler i skatehall
Flere skal få tilgang til skatehallen på Voldsløkka. Fra neste torsdag vil folk med sparkesykler og en spesiell type rulleskøyter også få bruke Oslo Skatehall, ifølge Nordre Aker Budstikke. Bymiljøetaten sier at dette er en prøveordning inntil videre.
Tilbud til Voldsløkka barnehage
Barna i Voldsløkka barnehage får gå i nabobarnehagen fra i morgen etter at deres egen barnehage fikk store skader i brann i natt. Læringsverkstedet Tåsenløkka barnehage har en ledig fløy med fire avdelinger.
Les mer om Voldsløkka.
Barnehage brant i Oslo
Det brant kraftig i Voldsløkka barnehage i Oslo natt til mandag. Da brannvesenet kom fram til barnehagen, var den overtent. Det tok 30 minutter før brannen var under kontroll.
Les mer om Oslo og Voldsløkka.
Store skader i barnehage etter brann
Det begynte å brenne i en barnehage på Voldsløkka i Oslo natt til mandag. Det var en stund fare for spredning til både bygninger og biler i nærheten.
Les mer om Oslo og Voldsløkka.
Naboer på Bjølsen er oppgitt
Naboene til Voldsløkka på Bjølsen reagerer på at idrettsplassen blir gjort til konsertarena uten at de har blitt spurt om hva de synes. Det er ventet 30 000 til konserten med Marcus og Martinus i sommer, skriver Dagsavisen.
Sentralen årets bygg
Sentralen, i Kvadraturen i Oslo, ble onsdag kveld kåret til Årets Bygg 2016, skriver bygg.no. Kåringen skjedde under den årlige bransjesamlingen Byggedagene. Nye Oslo Skatehall på Voldsløkka og Sundtkvartalet i Lakkegata var også nominert til prisen.
Marcus Martinus med tvillingmatch
Marcus Martinus blir ikke de eneste tvillingene på scenen under gigantkonserten Oslo Sommertid på Voldsløkka i Oslo 2. juli.
I dag åpnet skaternes nye storstue i Oslo
Skatemiljøet jubler over den nye skatehallen som i dag åpnet på Voldsløkka, etter å ha ventet i over 20 år.
Les mer om Oslo og Voldsløkka.
Voldsløkka blir konsertarena
Til sommeren blir Voldsløkka i Oslo åpnet for å arrangere store konserter. Konsertarrangøren Atomic Sould har fått klarsignal fra Oslo kommune til å arrangere konserter første helga i juli, skriver Dagsavisen. Det er ikke avklart hvem som skal spille.
Les mer om Dagsavisen, Oslo og Voldsløkka.
Stakk av med postbil
En postansatt ble slått og frastjålet bilen på Tåsen. Bilen er en rød Peugeot Partner og kjørte i retning Voldsløkka, ifølge politiet.
Høgmo ringte Eggen før skjebnekampene i EM-kvaliken
VOLDSLØKKA (VG) Per-Mathias Høgmo (55) rådførte seg med Nils Arne Eggen (73) foran kvalikkampene mot Bulgaria og Kroatia. Nå kommer RBK-legenden med nye tips til landslagssjefen før storkampen mot Italia.
- Vi finner oss ikke i å bli forbigått flere ganger
De borgerlige har styrt Oslo i 18 år og har fortsatt ikke klart å gjøre noe som helst med Voldsløkka.
Les mer om Oslo og Voldsløkka.
Advarer mot falske hjemmehjelper
Politiet i Oslo advarer mot falske hjemmehjelper som har vært på besøk hos flere eldre i løpet av dagen. En mann og en kvinne har sagt at de skal måle blodtrykket, og deretter stjålet penger. Ifølge politiet har de vært på Bøler, Thorsov og på Voldsløkka.
Les mer om Bøler, Oslo, Thorsov og Voldsløkka.
Advarer mot falske hjemmehjelpere
Politiet i Oslo advarer mot falske hjemmehjelpere som har vært på besøk hos flere eldre i løpet av dagen. En mann og en kvinne har sagt at de skal måle blodtrykket, og deretter stjålet penger. Ifølge politiet har de vært på Bøler, Thorsov og på Voldsløkka.
Les mer om Bøler, Oslo, Thorsov og Voldsløkka.
Realiser Voldsløkka-planene nå!
Nå må det være østkantens og Voldsløkkas tur til å få en opprustning. Byrådets satsing på nye idrettsanlegg i budsjettforslaget for 2015 har fått mye ros fra idrettsmiljøet.
Voldsløkka kan bli landhockeybane
–Byrådet i Oslo vil fremskynde arbeidet med skatehall og landhockeybane på Voldsløkka. Ny idrettshall og kamparena for fotball må vente.
Les mer om Oslo og Voldsløkka.