Volvat


Badou må under kniven

Mandag var Glimts målfarlige midtbanespiller til undersøkelse ved Volvat i Oslo. Meniskskaden han har slitt med siden månedsskiftet oktober/november har ikke blitt bedre. - Jeg har vært til sjekk hos Erik Rosenlund i Oslo.

Les mer om Erik Rosenlund, Oslo og Volvat.

Plastikkirurger satser på 18 millioner fra ny klinikk

De to fikk veldig stor respons etter at det ble kjent at ingen av dem skulle jobbe for Volvat, og at de i stedet etablerte firmaet Bærum Plastikkirurgi AS. Her skal Bunæs og Roarsen eie halvparten hver. - Responsen har vært enorm.

Les mer om Roarsen og Volvat.
Lege advarer: - Stadig flere utbrente barn

Barn med fulle timeplaner er blitt status i enkelte miljøer, frykter lege Tobias Skylstad Kvernebo ved Volvat Medisinske Senter.

Lege advarer: - Stadig flere utbrente barn

Barn med fulle timeplaner er blitt status i enkelte miljøer, frykter lege Tobias Skylstad Kvernebo ved Volvat Medisinske Senter.

- Jeg har aldri angret så mye på noe i hele mitt liv

- Jeg har aldri angret så mye på noe i mitt liv som da jeg solgte til Volvat. Det sier plastisk kirurg Jarl Bunæs (71). Nå starter han opp ny klinikk som 71-åring. (FOTO: TRINE JØDAL) - Jeg er full av entusiasme.

Les mer om Volvat.
Dynamittfunn fører til forsinkelse og millionkostnad

Det sa pang da entreprenøren boret på tomten til det nye biogassanlegget til vann- og avløpsetaten. Så langt har den belgiske fårehunden Volvat og kolleagen funnet fem udetonerte salver.

Les mer om Volvat.
Bruker millionbeløp på å fjerne gammelt sprengstoff

Volvat (3) snuser frem gammel dynamitt fra byggeplassen til det nye biogassanlegget i Rådalen. Det koster både tid og penger.

Les mer om Rådalen.
Gjorde kreftfunn hos n av tre

Det ble oppdaget forstadier til kreft hos n av tre som lot seg undersøke for tarmkreft hos en privat klinikk i Oslo. På forespørsel fra Aftenposten har Volvat Medicinske Senter gått

Spor av kreft hos 79 av 234

En privat klinikk i Oslo fant forstadier til kreftsvulst hos 79 av de 234 pasientene som er undersøkt siden våren 2012. Det er Volvat Medicinske Senter i Oslo som på forespørsel fra

Skademareritt for KIL

KIL kan komme til å stille til kamp mot Asker i ettermiddag uten fem viktige spillere. SKADET: Bajram Ajeti sliter med hofteproblemer, og fikk onsdag behandling på Volvat. Spissen er

Les mer om Asker, KIL og Volvat.
T-bane stengt Frøen - Majorstua

Arbeider på Volvat bru gjør at T-banens linje 1, 2, 4 og 6 mellom Majorstuen og Frøen/Blindern blir stengt frem til mandag 2 juni. T-banens linje 2 og 5 kjører som normalt.

Slik fikk Oslo sine spøkelsesstasjoner

Volvat og Valkyrien er de eneste stasjonene i Oslo som kan betraktes som ekte spøkelsesstasjoner - etter definisjonen om at de skal være nedlagte, men fortsatt noenlunde intakte.

Les mer om Oslo og Valkyrien.
Reagerer på helsesjekk-reklame mot unge og friske

Jeg er sunn og frisk, så vidt jeg vet Slik innledes annonsen for helsesjekk som Volvat, et av de største private helsesentrene i Norge, står bak. Bildet viser en ung, veltrent mann i bar overkropp. Rådene om en sunn livsstil er mange.

Les mer om Norge, Slik og Volvat.
Demidov ikke klar ennå

Gran Canaria (bt.no): Vadim Demidov (27) var fredag på medisinsk sjekk hos Volvat Medisinske senter, før han reiste til Brann Stadion. I 18-tiden dro Vadim Demidov fra Stadion uten å snakke med pressen.

Demidov ikke klar ennå

Gran Canaria (bt.no): Vadim Demidov (27) var fredag på medisinsk sjekk hos Volvat Medisinske senter, før han reiste til Brann Stadion. I 18-tiden dro Vadim Demidov fra Stadion uten å snakke med pressen.

Demidov på medisinsk sjekk i Bergen

Vadim Demidov er fredag ettermiddag for medisinsk sjekk for Brann på Volvat. Klokken 1600 var han kommet til Brann stadion. Vadim Demidov, her i duell med Erik Huseklepp, er på medisinsk

Inbruddstyv tatt på fersken

En innbruddstyv ble tatt på fersk gjerning da han forsøkte å bryte seg inn på legesenteret Volvat på Lagunen i natt. Vektere meldte fra om innbruddstyven klokken 00.13. Tyven fikk ikke

Les mer om Lagunen og Volvat.
Innbruddstyv tatt på fersken på legekontor

Fikk ikke med seg noe fra Volvat på Lagunen.

Les mer om Lagunen og Volvat.
Volvat-lege arvet 15 mill. av pasient - risikerer å miste autorisasjonen

Fylkesmannen skal åpne tilsynssak mot en hjertelege i forbindelse med at legen arvet store verdier fra sin tidligere pasient.

- Mulig ulovlig journalsnoking

Fylkeslege Petter Schou åpner tilsynssak mot lege Frederic Kontny etter å ha fått nye opplysninger fra hans arbeidsgiver Volvat.

Les mer om Frederic Kontny og Volvat.
Volvat-lege får hele arven

Lege utpekt som enearving av tidligere pasient.

Vil ikke ta blodprøver for private aktører

Legekontorene i Vinje vil ikke lenger ta blodprøver for private helseinstitusjoner. Kommunelege Øystein Fjetland Øgaard sier at prøver bestilt av private aktører ofte mangler en faglig begrunnelse. Sjeflege ved Volvat medisinske senter, Christian Loennecken, ber fylkeslegen gripe inn og omgjøre avgjørelsen.

- Mange med åreforkalkning tror de er friske

Ultralyd av blodårene i halsen gir svar. Volvat medisinske senter hevder at dagens tradisjonelle metoder alene ikke er gode nok for å avdekke åreforkalkning.

– Vi gjorde det vi kunne

Volvat sier de gjorde grundige undersøkelser av Nina Røch da hun kom inn.

Les mer om Nina Røch.
Raser over parkeringsregning fra kommunen

Onsdag for to uker siden var Bjerkeland, som er bosatt i Enebakk, i Fredrikstad for en legetime på Volvat. Hun parkerte bilen i Storgata ved legekontoret.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11