Volvat

Badou må under kniven

Mandag var Glimts målfarlige midtbanespiller til undersøkelse ved Volvat i Oslo. Meniskskaden han har slitt med siden månedsskiftet oktober/november har ikke blitt bedre. - Jeg har vært til sjekk hos Erik Rosenlund i Oslo.
Les mer om Erik Rosenlund, Oslo og Volvat.

Plastikkirurger satser på 18 millioner fra ny klinikk

De to fikk veldig stor respons etter at det ble kjent at ingen av dem skulle jobbe for Volvat, og at de i stedet etablerte firmaet Bærum Plastikkirurgi AS. Her skal Bunæs og Roarsen eie halvparten hver. - Responsen har vært enorm.
Les mer om Roarsen og Volvat.
Lege advarer: - Stadig flere utbrente barn
Barn med fulle timeplaner er blitt status i enkelte miljøer, frykter lege Tobias Skylstad Kvernebo ved Volvat Medisinske Senter.
Lege advarer: - Stadig flere utbrente barn
Barn med fulle timeplaner er blitt status i enkelte miljøer, frykter lege Tobias Skylstad Kvernebo ved Volvat Medisinske Senter.

- Jeg har aldri angret så mye på noe i hele mitt liv

- Jeg har aldri angret så mye på noe i mitt liv som da jeg solgte til Volvat. Det sier plastisk kirurg Jarl Bunæs (71). Nå starter han opp ny klinikk som 71-åring. (FOTO: TRINE JØDAL) - Jeg er full av entusiasme.
Les mer om Volvat.
Dynamittfunn fører til forsinkelse og millionkostnad
Det sa pang da entreprenøren boret på tomten til det nye biogassanlegget til vann- og avløpsetaten. Så langt har den belgiske fårehunden Volvat og kolleagen funnet fem udetonerte salver.
Les mer om Volvat.
Bruker millionbeløp på å fjerne gammelt sprengstoff
Volvat (3) snuser frem gammel dynamitt fra byggeplassen til det nye biogassanlegget i Rådalen. Det koster både tid og penger.
Les mer om Rådalen.
Gjorde kreftfunn hos n av tre
Det ble oppdaget forstadier til kreft hos n av tre som lot seg undersøke for tarmkreft hos en privat klinikk i Oslo. På forespørsel fra Aftenposten har Volvat Medicinske Senter gått
Spor av kreft hos 79 av 234
En privat klinikk i Oslo fant forstadier til kreftsvulst hos 79 av de 234 pasientene som er undersøkt siden våren 2012. Det er Volvat Medicinske Senter i Oslo som på forespørsel fra
Skademareritt for KIL
KIL kan komme til å stille til kamp mot Asker i ettermiddag uten fem viktige spillere. SKADET: Bajram Ajeti sliter med hofteproblemer, og fikk onsdag behandling på Volvat. Spissen er
Les mer om Asker, KIL og Volvat.
T-bane stengt Frøen - Majorstua
Arbeider på Volvat bru gjør at T-banens linje 1, 2, 4 og 6 mellom Majorstuen og Frøen/Blindern blir stengt frem til mandag 2 juni. T-banens linje 2 og 5 kjører som normalt.
Slik fikk Oslo sine spøkelsesstasjoner
Volvat og Valkyrien er de eneste stasjonene i Oslo som kan betraktes som ekte spøkelsesstasjoner - etter definisjonen om at de skal være nedlagte, men fortsatt noenlunde intakte.
Les mer om Oslo og Valkyrien.
Reagerer på helsesjekk-reklame mot unge og friske
Jeg er sunn og frisk, så vidt jeg vet Slik innledes annonsen for helsesjekk som Volvat, et av de største private helsesentrene i Norge, står bak. Bildet viser en ung, veltrent mann i bar overkropp. Rådene om en sunn livsstil er mange.
Les mer om Norge, Slik og Volvat.
Demidov ikke klar ennå
Gran Canaria (bt.no): Vadim Demidov (27) var fredag på medisinsk sjekk hos Volvat Medisinske senter, før han reiste til Brann Stadion. I 18-tiden dro Vadim Demidov fra Stadion uten å snakke med pressen.
Demidov ikke klar ennå
Gran Canaria (bt.no): Vadim Demidov (27) var fredag på medisinsk sjekk hos Volvat Medisinske senter, før han reiste til Brann Stadion. I 18-tiden dro Vadim Demidov fra Stadion uten å snakke med pressen.
Demidov på medisinsk sjekk i Bergen
Vadim Demidov er fredag ettermiddag for medisinsk sjekk for Brann på Volvat. Klokken 1600 var han kommet til Brann stadion. Vadim Demidov, her i duell med Erik Huseklepp, er på medisinsk
Inbruddstyv tatt på fersken
En innbruddstyv ble tatt på fersk gjerning da han forsøkte å bryte seg inn på legesenteret Volvat på Lagunen i natt. Vektere meldte fra om innbruddstyven klokken 00.13. Tyven fikk ikke
Les mer om Lagunen og Volvat.
Innbruddstyv tatt på fersken på legekontor
Fikk ikke med seg noe fra Volvat på Lagunen.
Les mer om Lagunen og Volvat.
Volvat-lege arvet 15 mill. av pasient - risikerer å miste autorisasjonen
Fylkesmannen skal åpne tilsynssak mot en hjertelege i forbindelse med at legen arvet store verdier fra sin tidligere pasient.
- Mulig ulovlig journalsnoking
Fylkeslege Petter Schou åpner tilsynssak mot lege Frederic Kontny etter å ha fått nye opplysninger fra hans arbeidsgiver Volvat.
Les mer om Frederic Kontny og Volvat.
Volvat-lege får hele arven
Lege utpekt som enearving av tidligere pasient.
Vil ikke ta blodprøver for private aktører
Legekontorene i Vinje vil ikke lenger ta blodprøver for private helseinstitusjoner. Kommunelege Øystein Fjetland Øgaard sier at prøver bestilt av private aktører ofte mangler en faglig begrunnelse. Sjeflege ved Volvat medisinske senter, Christian Loennecken, ber fylkeslegen gripe inn og omgjøre avgjørelsen.
- Mange med åreforkalkning tror de er friske
Ultralyd av blodårene i halsen gir svar. Volvat medisinske senter hevder at dagens tradisjonelle metoder alene ikke er gode nok for å avdekke åreforkalkning.
– Vi gjorde det vi kunne
Volvat sier de gjorde grundige undersøkelser av Nina Røch da hun kom inn.
Les mer om Nina Røch.
Raser over parkeringsregning fra kommunen
Onsdag for to uker siden var Bjerkeland, som er bosatt i Enebakk, i Fredrikstad for en legetime på Volvat. Hun parkerte bilen i Storgata ved legekontoret.