Vraket

Skuffet Uhrenholt Jacobsen vraket til IOC

Oslojenta tapte valget mot langrennskollega Kikkan Randall fra USA. Hvert vinter-OL velges det to utøvere inn i utøverkomiteen til IOC.
Les mer om IOC, Kikkan Randall og USA.

Skuffet Uhrenholt Jacobsen vraket til IOC

Oslojenta tapte valget mot langrennskollega Kikkan Randall fra USA.
Les mer om IOC, Kikkan Randall og USA.
Holund etter stafett-vrakingen: - Jeg var så sint som jeg kan bli
PYEONGCHANG (VG) Hans Christer Holund (28) har det ikke i seg å bli veldig sint, men da han ble vraket fra stafetten var han så sint som han kan bli.
Imponerte i OL: Derfor ble Erlend Bjøntegaard vraket til stafetten
Landslaget legger vekt på tidligere stafetter.

Bjøntegaard vraket på stafettlaget

Erlend Øvereng Bjøntegaard får ikke gå på skisytternes stafettlag i OL. Til tross for en blytung 60.-plass på normaldistansen får Lars Helge Birkeland sin tiltenkte rolle på OL-stafetten i skiskyting.
Les mer om OL-stafetten.
Her er stafettlaget til de norske skiskytterne
Erlend Bjøntegaard er vraket til stafetten. Saken oppdateres For kvinnene går Marte Olsbu, Tiril Eckhoff, Synnøve Solemdal og Ingrid Landmark Tandrevold. For herrene kom det en overraskelse på stafettuttaket i Pyeongchang.
Birkeland går stafetten
Lars Helge Birkeland går inn på stafettlaget, sammen med brødrene Bø og Emil Hegle Svendsen. Det betyr at Erlend Bjøntegaard er vraket, til tross for at Bjøntegaard blant annet havnet på en kanonsterk femteplass på 10km sprint tidligere i OL.
Flyvrak funnet av iranske soldater
Soldater fra den iranske revolusjonsgarden har funnet vraket etter flyet som styrtet i de iranske Zargos-fjellene søndag, opplyser en iransk talsmann. Iransk fjernsyn viste tirsdag fram de første bildene av ulykkesstedet.
Les mer om Zargos-fjellene.
Flyvrak funne av iranske soldatar
Soldatar frå den iranske revolusjonsgarden har funne vraket etter flyet som styrta i dei iranske Zargos-fjella søndag, opplyser ein iransk talsmann.
Les mer om Zargos-fjella.
Vraket Fannemel overtalte sjefen før historisk OL-gull
PEYONGCHANG/OSLO (VG) Etter at Norge hadde tatt historiens første norske OL-gull i laghopp, var det spesielt én mann som fikk hyllest av trener Alexander Stöckl: Vrakede Anders Fannemel.
Vraket Fannemel overtalte sjefen før historisk OL-gull
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Etter at Norge hadde tatt historiens første norske OL-gull i laghopp, var det spesielt n mann som fikk hyllest av trener Alexander Stöckl: Vrakede Anders Fannemel.
Andersen får ny OL-mulighet
Espen Andsersen sto i fare for å bli vraket fra storbakkerennet i kombinert. Mandag fikk han grønt lys. Mandag ble det norske laget for tirsdagens kombinertkonkurranse i OL klart.
Les mer om OL-mulighet.
Skuffet Falk sendes hjem
Den svenske langrennsløperen Hanna Falk får ikke gå flere distanser i OL. 28-åringen var langt nede etter å ha blitt vraket til stafetten lørdag. Anna Haag ble valgt foran løpere som Ida Ingemarsdotter og Falk på førsteetappen.
Mesteparten av Svolvær-vraket er hentet opp
Mesteparten av vraket etter flyet som styrtet utenfor Svolvær er hentet opp av sjøen. Håpet er at vraket kan si noe om hvorfor ulykken skjedde.
Les mer om Svolvær og Svolvær-vraket.
En del av flyvraket i Svolvær hentet opp av sjøen
En større del av småflyet som styrtet utenfor Svolvær lufthavn for en uke siden ble hevet opp av havet tidlig søndag kveld. - Vi fant vraket 12.05.
Les mer om Svolvær.
Tarjei Bø vraket til miksstafetten
Bronsevinnner Emil Hegle Svndsen inn på Norges lag. Johannes Thingnes Bø, Emil Hegle Svendsen, Tiril Eckhoff og Marte Olsbu skal gå miksstafetten i skiskyting for Norge i OL.
Tarjei Bø vraket til miksstafetten
Emil Hegle Svendsen gikk seg inn på det norske laget til miksstafetten. Det var ventet at brødrene Bø skulle ta de to herreplassene på miksstafett tirsdag, men søndag kveld kom beskjeden om at Tarjei Bø ikke får gå.
Les mer om Tarjei Bø.
Tarjei Bø vraket til miksstafetten
Emil Hegle Svendsen gikk seg inn på det norske laget til miksstafetten.
Martin Johnsrud Sundby: - Jeg vil gå, men er forberedt på å bli vraket til team-sprinten
Hadde ingen superdag på jobben i dag. PYEONGCHANG (Dagbladet): Det har liksom aldri vært noen tvil om at det er Martin Johnsrud Sundby og Johannes Høsflot Klæbo som skal gå lagsprinten for Norge. Inntil i dag.
Deler av Svolvær-vraket er hentet opp
Deler av flyet som styrtet utenfor Svolvær i forrige uke, deriblant en dør, er hentet opp av sjøen.
Les mer om Svolvær og Svolvær-vraket.
OL-studio: Tarjei Bø vraket - disse går mixed-stafetten
Følg OL i vårt livestudio.
Nå heves småflyvraket i Svolvær
Arbeidet med å heve vraket etter den tragiske flystyrten er i gang i Svolvær. Søndag ettermiddag starter arbeidet med å heve flyvraket etter småflyet som havarerte utenfor Svolvær lufthavn 11. Februar.
Les mer om Svolvær.
Fannemel vraket igjen - Stjernen får hoppe lagkonkurransen
Anders Fannemel fikk heller ikke plass på det norske hopplaget i mandagens lagkonkurranse i OL. Robert Johansson (to bronsemedaljer) og Johann André Forfang (ett sølv) var selvskrevne på laget.