Vurdering

Stor vurdering av Start: Disse er inne på laget nå

Hvem er inne på laget? Hva med de nye? Hvem er på vei inn? Fædrelandsvennen skal i vinter og vår gjøre løpende vurderinger av Start inn mot seriestart.
Les mer om Start.

Sprengningsuhell på Hvaler

Politiet i Fredrikstad har vært på Vesterøy Hvaler i forbindelse med et sprengningsuhell ved Kiwi. Sten fra sprengningen har truffet bygningen og påført denne skade. Ingen personskade. Politiet har foretatt undersøkelse, og personell fra Hvaler kommune er på stedet for vurdering
Helse Vest vil ha slutt på rundturene etter psykolog
Jakten på ledig psykolog blir kalt et lotteri med få gevinster. Nå ønsker Helse Vest å prøve ut felles vurdering av alle henvisninger.
Les mer om Helse Vest.
Helse Vest vil ha slutt på rundturene etter psykolog
Jakten på ledig psykolog blir kalt et lotteri med få gevinster. Nå ønsker Helse Vest å prøve ut felles vurdering av alle henvisninger.
Les mer om Helse Vest.

Saltfjellet stengt

E6 over Saltfjellet er stengt igjen på grunn av været. Tidligere i kveld ble det åpnet for kolonnekjøring over europaveien. Statens vegvesen melder om ny vurdering klokken 23:00.
Les mer om Saltfjellet.
Kvalitet på villreinområder
En ekspertgruppe oppnevnt av Miljødirektoratet anbefaler at det hvert femte år skal vurderes om hvert villreinområde har god, middels eller dårlig kvalitet. Ting som spiller inn på kvaliteten vil blant annet være genetiske prøver, vurdering av beiteforhold og bestandsforhold, samt kartlegging av meldepliktige sykdommer som skrantesjuke.
Les mer om Miljødirektoratet.
180 kreftpasienter i opprop: Krever ny vurdering av livsviktig medisin
Norske benmargskreftpasienter raser over avslaget på den livsviktige medisinen Ixazomib. – Det handler om liv og død, sier initiativtager Finn Helge Quist.
Les mer om Finn Helge Quist og Ixazomib.
Ber klima- og miljøministeren gjere ny vurdering av gruveplanane i Vevring
SV ber klima- og miljøminister Vidar Helgesen gjere ei ny vurdering av Nordic Mining sine gruveplanar i Vevring.
Ras på fylkesvei i Lofoten
Det har gått et ras på fylkesveien mellom Vareid og Vikten i Flakstad kommune, i Lofoten. Veitrafikksentralen fikk melding om raset i går kveld. Veien er foreløpig åpen for ferdsel, men kan stenges på kort varsel omgående. Statens vegvesen skal ta en ny vurdering av veien nå i morgentimene, sier trafikkoperatør Fredrik Nyland til NRK.
Politiske redaktører tror Giske er ferdig
Landets mest profilerte politiske redaktører og kommentatorer er samstemte i sin vurdering: Trond Giskes tid som nestleder i Ap er over.
Les mer om Giske.
Må i tenkeboksen: - Det er tøft
Har kommet dårligst ut av de norske i Hoppuka. Savner datteren Ella - og vil ta karrieren opp til vurdering.
Les mer om Ella og Hoppuka.
Politiske redaktører tror Giske er ferdig
Landets mest profilerte politiske redaktører og kommentatorer er samstemte i sin vurdering: Trond Giskes tid som nestleder i Ap er over.
Les mer om Giske.
Ekspertens nådeløse vurdering av de norske Tour-løperne
Langrennsekspert Fredrik Aukland oppsummerer de norske løpernes prestasjoner etter tre renn.
Les mer om Tour-løperne.
Regelrådet kritisk til pensjonsberegninger
Et pensjonsforslag fra regjeringen anslås å gi næringslivet merkostnader på mer enn 300 millioner kroner. Men det offentlige Regelrådet kritiserer lovforslaget om individuell pensjonskonto for manglende vurdering av konsekvensene.
Les mer om Regelrådet.
Fyrverkeri inne på T-banestasjon
En ung mann fyrte opp fyrverkeri inne på Grønland T-banestasjon i Oslo. Vektere tok kontroll på mannen. Ingen ble skadet i hendelsen. - En dårlig vurdering, sier Oslo-politiet.
Fv281 ved Molaugsvatnet stengt på grunn av oversvømmelse
Ny vurdering vil bli tatt julaften, opplyser Statens vegvesen.
Les mer om Molaugsvatnet.
Ny vurdering på rv 15 og fv lørdag
Riksvei 15 over Strynefjellet er fortsatt stengt på grunn av fare for ras. Det tas en ny vurdering av om veien kan åpnes lørdag morgen, ifølge NTB. Det samme gjelder for fylkesvei 53, Tyin-Årdal.
Les mer om NTB, Strynefjellet og Tyin-Årdal.
Aftenbladets anmeldelse blir litt «tabloid
Kultur: Årbokredaksjonen i Sandnes Historielag fikk en positiv overraskelse her om dagen da Aftenbladet, ved Tom Hetland, 13.12. ga en vurdering av årets årbok.
Les mer om Aftenbladet og Tom Hetland.
Ser på saken mot tidligere drapstiltalt sykepleier på nytt
En kvinne (84) døde ved Snåsa sjukeheim i 2016, og etterforskning førte først til henleggelse. Nå har Riksadvokaten bestemt at saken må få en ny vurdering.
Les mer om Riksadvokaten og Snåsa.
Riksvei 85 stengt grunnet snøras
Riksvei 85 i Gullesfjordbotn i Kvæfjord er stengt på grunn av snøras. Vegtrafikksentralen gjør en ny vurdering av om veien skal åpnes klokken 21:30.
Les mer om Gullesfjordbotn og Kvæfjord.
E10 Bjørnfjell fremdeles stengt
E10 over Bjørnfjell er fremdeles stengt grunnet vanskelige kjøreforhold. Statens vegvesen melder at de vil gjøre en ny vurdering av eventuell åpning klokken 22:00.
Les mer om Bjørnfjell.
VG-børsen: Slik spilte Norge i finalen
HAMBURG (VG) (Frankrike–Norge 23-21) Norges målvakter får lave karakterer etter finaletapet mot Frankrike. Se VGs vurdering og sett dine egne karakterer her.
Les mer om Frankrike og Norge.
Ryktene om villaksen død er betydelig overdrevet
Myndighetene bør gjøre en ny og prinsipiell vurdering av hele konseptet med levende genbank.
Slik forklarer Bredal Oftedal superformen
Og Nora Mørk støtter lagvenninnens vurdering.
Les mer om Bredal Oftedal.