Wolverhampton

Diomande scoret for Hull

Adama Diomande brukte bare seks minutter før han nettet i 2-1-seieren over Wolverhampton. Nordmannen ble imidlertid tatt av banen i det 72. minutt da hjemmelaget fortsatt jaget seieren. Hull er på 4.-plass i Championship med sine 73 poeng.

Diomande scoret da Hull vant

Adama Diomande brukte bare seks minutter før han nettet mot Wolverhampton i den engelske mesterskapsserien i fotball fredag kveld.
Les mer om Hull og Wolverhampton.
Stjerneskuddet tenker ikke på Premier League: – Dette er et perfekt nivå for meg
Lewis Cook kobles til Manchester United og Liverpool. Men første venter en kamp mot Wolverhampton som Leeds bør vinne.
Morgan vil selge Wolverhampton
Den ærverdige fotballklubben er til salgs.
Les mer om Wolverhampton.

Solbakkens gamleklubb til salgs

Wolverhampton-eier Steve Morgan har trukket seg som styreleder, og klubben er nå lagt ut for salg, melder BBC. Wolverhampton, hvor Ståle Solbakken mislyktes som trener i 2012, har vært eid av Morgan siden 2007. Klubben er nå i Championship, hvor de har fått en middelmådig start på sesongen.
Odin Henrikssen (53) elsker Wolverhampton. Det ser du i kjelleren hans.
Møt en av Bergens heftigste Wolverhampton-fans.
Les mer om Wolverhampton.
Han har åpnet sitt eget Wolves-museum i kjelleren
- Det var min samboer som fikk ideen, sier Wolverhampton-supporter Odin Henrikssen.
Han har åpnet sitt eget Wolves-museum i kjelleren
- Det var min samboer som fikk ideen, sier Wolverhampton-supporter Odin Henrikssen.
Han har åpnet sitt eget Wolves-museum i kjelleren
- Det var min samboer som fikk ideen, sier Wolverhampton-supporter Odin Henrikssen.
Tøffe rivaloppgjør i ligacupen
Tottenham tar imot Arsenal til årets første Nord-London-duell, i tredje runde av ligacupen. Også Aston Villa-Birmingham blir et oppgjør det lukter svidd av. Her er hele oppsettet: Middlesbrough – Wolverhampton, Norwich – West Brom, Hull – Swansea, Leicester – West Ham, Aston Villa – Birmingham, Tottenham – Arsenal, Manchester United – Ipswich, Liverpool – Carlisle, Crystal Palace – Charlton, Fulham – Stoke, Sunderland – Manchester City, Newcastle – Sheffield Wednesday, Reading – Barnsley/Everton, Preston – Bournemouth, Walsall – Chelsea, Milton Keynes – Southampton.
Berahino sendt hjem fra fotball-EM
Saido Berahino (21) har pådratt seg en skade i England-oppkjøringen til U21-EM i Tsjekkia. Nå blir han sendt hjem. Det engelske fotballforbundet meddelte torsdag at Berahino blir erstattet med Wolverhampton-angriper Benik Afobe til mesterskapet.
Hvilke to lag tar de siste play off-plassene?
Middlesbrough og Norwich er allerede klare for play off. Men får de følge av Ipswich, Derby, Brentford og/eller Wolverhampton? Her er forutsetningene.
Parrs Ipswich med livsviktig poeng i opprykksdrama
Wolverhampton i trøbbel.
Solbakken låner tidligere Molde-spiller
Ståle Solbakken gjenforenes med Björn Bergmann Sigurdarson. Wolverhampton spilleren lånes ut til FCK fram til sommeren. - Björn har et stort uforløst potensial og en enorm fysikk.
Solbakken låner Sigurdarson
København (NTB-Ritzau): Ståle Solbakken gjenforenes med Björn Bergmann Sigurdarson. Wolverhampton spilleren lånes ut til FCK fram til sommeren. Björn Bergmann Sigurdarson skal tilbringe våren i danske FC København.
Ståle Solbakken henter eliteserieprofil
Björn Bergman Sigurdarson til Danmark. Björn Bergman Sigurdarson (23) spilte seg til kontrakt med Wolverhampton som Lillestrøm-spiller. I fjor var han tilbake i Norge, som leiesoldat i Molde. Nå venter et nytt utlån for islendingen.
Sigurdarson til København
Björn Bergman Sigurdarson til Danmark. Björn Bergman Sigurdarson (23) spilte seg til kontrakt med Wolverhampton som Lillestrøm-spiller. I fjor var han tilbake i Norge, som leiesoldat i Molde. Nå venter et nytt utlån for islendingen.
Fulham har ikke scoret på fire kamper
Og i kveld er formsterke Wolverhampton motstander. Etter en svart helg for oddstipsene, var det gledelig å se at begge mandagens tips satt som et skudd (Coventry - Swindon B til 2,15 i odds og Valenciennes - Soachaux B til 2,85 i odds).
Solbakken henter tidligere elev
Den irske backen Kevin Foley forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København.
Solbakken henter gammel kjenning
Den irske backen Kevin Foley forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København. Den danske hovedstadsklubben bekrefter selv overgangen på sine hjemmesider mandag.
Sigurdarson tilbake til Wolverhampton
- Vi hadde et ønske om å beholde Sigurdarson, sier trener Skullerud.
«Gudi: – Usikker på om England er riktig
Gudmundur Thrarinsson var forrige uke på besøk hos Millwall og Wolverhampton. Men han er usikker på om England er riktig steg videre i karrieren.
Leeds-trener sparket etter 32 dager
Darko Milanic og Leeds tapte lørdag 1-2 hjemme mot Wolverhampton. Det var det siste sloveneren gjorde som manager i den tidligere storklubben. Lørdag ble det klart at han ikke fikk fortsette. Milanic ble hentet inn for å erstatte sparkede Dave Hockaday i slutten av september. På de seks seriekampene 46-åringen ledet klarte ikke laget å vinne. Førstelagstrener Neil Redfearn tar nå over som midlertidig manager i Leeds.
Solbakken:- Norske trenere sees på som skiløpere i utlandet
Innrømmer at han og norske trenerkolleger kan ha opptrådt for naivt. Ståle Solbakken hadde en stor nedtur i Wolverhampton, slik som alle andre norske trenere har hatt i England.
Les mer om England og Wolverhampton.