Wolverhampton

Morgan vil selge Wolverhampton

Den ærverdige fotballklubben er til salgs.
Les mer om Wolverhampton.

Solbakkens gamleklubb til salgs

Wolverhampton-eier Steve Morgan har trukket seg som styreleder, og klubben er nå lagt ut for salg, melder BBC. Wolverhampton, hvor Ståle Solbakken mislyktes som trener i 2012, har vært eid av Morgan siden 2007. Klubben er nå i Championship, hvor de har fått en middelmådig start på sesongen.
Odin Henrikssen (53) elsker Wolverhampton. Det ser du i kjelleren hans.
Møt en av Bergens heftigste Wolverhampton-fans.
Les mer om Wolverhampton.
Han har åpnet sitt eget Wolves-museum i kjelleren
- Det var min samboer som fikk ideen, sier Wolverhampton-supporter Odin Henrikssen.

Han har åpnet sitt eget Wolves-museum i kjelleren

- Det var min samboer som fikk ideen, sier Wolverhampton-supporter Odin Henrikssen.
Han har åpnet sitt eget Wolves-museum i kjelleren
- Det var min samboer som fikk ideen, sier Wolverhampton-supporter Odin Henrikssen.
Tøffe rivaloppgjør i ligacupen
Tottenham tar imot Arsenal til årets første Nord-London-duell, i tredje runde av ligacupen. Også Aston Villa-Birmingham blir et oppgjør det lukter svidd av. Her er hele oppsettet: Middlesbrough – Wolverhampton, Norwich – West Brom, Hull – Swansea, Leicester – West Ham, Aston Villa – Birmingham, Tottenham – Arsenal, Manchester United – Ipswich, Liverpool – Carlisle, Crystal Palace – Charlton, Fulham – Stoke, Sunderland – Manchester City, Newcastle – Sheffield Wednesday, Reading – Barnsley/Everton, Preston – Bournemouth, Walsall – Chelsea, Milton Keynes – Southampton.
Berahino sendt hjem fra fotball-EM
Saido Berahino (21) har pådratt seg en skade i England-oppkjøringen til U21-EM i Tsjekkia. Nå blir han sendt hjem. Det engelske fotballforbundet meddelte torsdag at Berahino blir erstattet med Wolverhampton-angriper Benik Afobe til mesterskapet.
Hvilke to lag tar de siste play off-plassene?
Middlesbrough og Norwich er allerede klare for play off. Men får de følge av Ipswich, Derby, Brentford og/eller Wolverhampton? Her er forutsetningene.
Parrs Ipswich med livsviktig poeng i opprykksdrama
Wolverhampton i trøbbel.
Solbakken låner tidligere Molde-spiller
Ståle Solbakken gjenforenes med Björn Bergmann Sigurdarson. Wolverhampton spilleren lånes ut til FCK fram til sommeren. - Björn har et stort uforløst potensial og en enorm fysikk.
Solbakken låner Sigurdarson
København (NTB-Ritzau): Ståle Solbakken gjenforenes med Björn Bergmann Sigurdarson. Wolverhampton spilleren lånes ut til FCK fram til sommeren. Björn Bergmann Sigurdarson skal tilbringe våren i danske FC København.
Ståle Solbakken henter eliteserieprofil
Björn Bergman Sigurdarson til Danmark. Björn Bergman Sigurdarson (23) spilte seg til kontrakt med Wolverhampton som Lillestrøm-spiller. I fjor var han tilbake i Norge, som leiesoldat i Molde. Nå venter et nytt utlån for islendingen.
Sigurdarson til København
Björn Bergman Sigurdarson til Danmark. Björn Bergman Sigurdarson (23) spilte seg til kontrakt med Wolverhampton som Lillestrøm-spiller. I fjor var han tilbake i Norge, som leiesoldat i Molde. Nå venter et nytt utlån for islendingen.
Fulham har ikke scoret på fire kamper
Og i kveld er formsterke Wolverhampton motstander. Etter en svart helg for oddstipsene, var det gledelig å se at begge mandagens tips satt som et skudd (Coventry - Swindon B til 2,15 i odds og Valenciennes - Soachaux B til 2,85 i odds).
Solbakken henter tidligere elev
Den irske backen Kevin Foley forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København.
Solbakken henter gammel kjenning
Den irske backen Kevin Foley forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København. Den danske hovedstadsklubben bekrefter selv overgangen på sine hjemmesider mandag.
Sigurdarson tilbake til Wolverhampton
- Vi hadde et ønske om å beholde Sigurdarson, sier trener Skullerud.
«Gudi: – Usikker på om England er riktig
Gudmundur Thrarinsson var forrige uke på besøk hos Millwall og Wolverhampton. Men han er usikker på om England er riktig steg videre i karrieren.
Leeds-trener sparket etter 32 dager
Darko Milanic og Leeds tapte lørdag 1-2 hjemme mot Wolverhampton. Det var det siste sloveneren gjorde som manager i den tidligere storklubben. Lørdag ble det klart at han ikke fikk fortsette. Milanic ble hentet inn for å erstatte sparkede Dave Hockaday i slutten av september. På de seks seriekampene 46-åringen ledet klarte ikke laget å vinne. Førstelagstrener Neil Redfearn tar nå over som midlertidig manager i Leeds.
Solbakken:- Norske trenere sees på som skiløpere i utlandet
Innrømmer at han og norske trenerkolleger kan ha opptrådt for naivt. Ståle Solbakken hadde en stor nedtur i Wolverhampton, slik som alle andre norske trenere har hatt i England.
Les mer om England og Wolverhampton.
Halle blir G16-trener
Gunnar Halle gir seg som trener i Strømmen etter sesongen. 49-åringen blir aldersbestemt landslagstrener i NFF-systemet, melder NTB. Allerede i høst skal Halle kombinere NFF-jobbing med treneransvaret i førstedivisjonsklubben Strømmen. Halle skal delta på G15-tiltak i høst og følge overgangen til G16-landslaget neste år. Halle spilte i sin tid for klubber som Lillestrøm, Oldham, Leeds, Bradford og Wolverhampton. Han endte med 64 A-landskamper (fem mål). Han har vært innom flere klubber som trener. Han har også vært assistent for kvinnelandslaget og G15-landslaget.
Brutalt tap for Solskjær
Cardiff tapte i sluttminuttene mot Wolves. Wolverhampton - Cardiff 1-0 Ole Gunnar Solskjærs Cardiff så ut til å få med seg ett poeng fra Molineux, men helt på tampen satte Cardiff-kaptein
Selvmål fra kapteinen på overtid sørget for første Cardiff-tap
Ole Gunnar Solskjærs lag tapte 0-1 for Wolverhampton. Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball. Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!
Les mer om Cardiff-tap og Wolverhampton.