Wolverhampton


Solbakken låner tidligere Molde-spiller

Ståle Solbakken gjenforenes med Björn Bergmann Sigurdarson. Wolverhampton spilleren lånes ut til FCK fram til sommeren. - Björn har et stort uforløst potensial og en enorm fysikk.

Solbakken låner Sigurdarson

København (NTB-Ritzau): Ståle Solbakken gjenforenes med Björn Bergmann Sigurdarson. Wolverhampton spilleren lånes ut til FCK fram til sommeren. Björn Bergmann Sigurdarson skal tilbringe våren i danske FC København.

Ståle Solbakken henter eliteserieprofil

Björn Bergman Sigurdarson til Danmark. Björn Bergman Sigurdarson (23) spilte seg til kontrakt med Wolverhampton som Lillestrøm-spiller. I fjor var han tilbake i Norge, som leiesoldat i Molde. Nå venter et nytt utlån for islendingen.

Sigurdarson til København

Björn Bergman Sigurdarson til Danmark. Björn Bergman Sigurdarson (23) spilte seg til kontrakt med Wolverhampton som Lillestrøm-spiller. I fjor var han tilbake i Norge, som leiesoldat i Molde. Nå venter et nytt utlån for islendingen.

Fulham har ikke scoret på fire kamper

Og i kveld er formsterke Wolverhampton motstander. Etter en svart helg for oddstipsene, var det gledelig å se at begge mandagens tips satt som et skudd (Coventry - Swindon B til 2,15 i odds og Valenciennes - Soachaux B til 2,85 i odds).

Solbakken henter tidligere elev

Den irske backen Kevin Foley forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København.

Solbakken henter gammel kjenning

Den irske backen Kevin Foley forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København. Den danske hovedstadsklubben bekrefter selv overgangen på sine hjemmesider mandag.

Solbakken henter elev fra tida i Wolverhampton

Kevin Foley.

Les mer om Wolverhampton.
Sigurdarson tilbake til Wolverhampton

- Vi hadde et ønske om å beholde Sigurdarson, sier trener Skullerud.

«Gudi: – Usikker på om England er riktig

Gudmundur Thrarinsson var forrige uke på besøk hos Millwall og Wolverhampton. Men han er usikker på om England er riktig steg videre i karrieren.

Leeds-trener sparket etter 32 dager

Darko Milanic og Leeds tapte lørdag 1-2 hjemme mot Wolverhampton. Det var det siste sloveneren gjorde som manager i den tidligere storklubben. Lørdag ble det klart at han ikke fikk fortsette. Milanic ble hentet inn for å erstatte sparkede Dave Hockaday i slutten av september. På de seks seriekampene 46-åringen ledet klarte ikke laget å vinne. Førstelagstrener Neil Redfearn tar nå over som midlertidig manager i Leeds.

Solbakken:- Norske trenere sees på som skiløpere i utlandet

Innrømmer at han og norske trenerkolleger kan ha opptrådt for naivt. Ståle Solbakken hadde en stor nedtur i Wolverhampton, slik som alle andre norske trenere har hatt i England.

Les mer om England og Wolverhampton.
Halle blir G16-trener

Gunnar Halle gir seg som trener i Strømmen etter sesongen. 49-åringen blir aldersbestemt landslagstrener i NFF-systemet, melder NTB. Allerede i høst skal Halle kombinere NFF-jobbing med treneransvaret i førstedivisjonsklubben Strømmen. Halle skal delta på G15-tiltak i høst og følge overgangen til G16-landslaget neste år. Halle spilte i sin tid for klubber som Lillestrøm, Oldham, Leeds, Bradford og Wolverhampton. Han endte med 64 A-landskamper (fem mål). Han har vært innom flere klubber som trener. Han har også vært assistent for kvinnelandslaget og G15-landslaget.

Brutalt tap for Solskjær

Cardiff tapte i sluttminuttene mot Wolves. Wolverhampton - Cardiff 1-0 Ole Gunnar Solskjærs Cardiff så ut til å få med seg ett poeng fra Molineux, men helt på tampen satte Cardiff-kaptein

Selvmål fra kapteinen på overtid sørget for første Cardiff-tap

Ole Gunnar Solskjærs lag tapte 0-1 for Wolverhampton. Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball. Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Les mer om Cardiff-tap og Wolverhampton.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Solskjærs Cardiff tapte etter selvmål på overtid

0-1 mot Wolverhampton.

Les mer om Wolverhampton.
Første tap for Solskjærs Cardiff

Cardiff så ut til å forbli ubeseiret i mesterskapsserien, men et selvmål på overtid av Mark Hudson ga 0-1 og ødela for Ole Gunnar Solskjærs mannskap mot Wolverhampton lørdag.

Les mer om Mark Hudson og Wolverhampton.
Første tap for Solskjær og Cardiff

Cardiff så ut til å forbli ubeseiret i mesterskapsserien, men et selvmål på overtid av Mark Hudson ga 0-1 og ødela for Ole Gunnar Solskjærs mannskap mot Wolverhampton lørdag.

Brutalt tap for Solskjær

Cardiff tapte i sluttminuttene mot Wolves. Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tapte i sluttminuttene mot Wolverhampton lørdag.

Solskjærs Cardiff senket av selvmål på overtid

Wolverhampton - Cardiff 1-0) Ole Gunnar Solskjær (41) og Cardiff gikk på sesongens første tap da kaptein Mark Hudson satte ballen i eget nett på overtid.

Les mer om Cardiff og Mark Hudson.
På tide å reise seg, McCormack

Ross McCormack og Fulham har fått en tung start på sesongen i Championship. Vi tror det løsner mot Wolverhampton.

Langoddsen: Rekdal tipper Championship

Spår seier til Alexander Tettey og Norwich. NORWICH - BLACKBURN (CHAMPIONSHIP) H: 2,00 U: 3,10 B: 3,20 Norwich tapte seriestarten 0-1 i Wolverhampton, men fulgte opp med å vinne 3-0

Dyttet dommeren - ble utestengt

Den svenske Norwich-backen Martin Olsson mistet hodet da han fikk to gule kort i Championsship-kampen mot Wolverhampton: Olsson dyttet til dommeren i sinne - og belønnes nå med tre kampers karantene.

Solbakkens eneste vellykkede kjøp blir viktig i opprykksjakten

Tabelltips Championship: Wolverhampton kan gå rett opp for andre år på rad.

Lescott klar for West Bromwich

Joleon Lescott er klar for West Bromwich Albion. Han kommer på fri transfer fra Manchester City. Det meddelte WBA fredag. 31-åringen spilte 107 ligakamper for City. Han har også 26 A-landskamper for England. Tidligere spilte stopperen for Wolverhampton og Everton.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23