Yngste

Butterfly Friends bruk av min brors testamenterte midler

Min yngste bror Terje Skogsfjord var i senere år levende opptatt av arbeidet som Ebo Towns Venner, eller som org. heter i dag Butterfly Friends, gjør i Gambia.
Les mer om Gambia og Terje Skogsfjord.

Vant verdens viktigste konkurranse

Diana Adamyan (18) fra Armenia vant søndag den prestisjetunge førsteprisen i årets Menuhin-konkurranse, det største en ung fiolinist kan oppnå. I juryen satt blant andre norske Henning Kraggerud. Australske Christian Li (10) er tidenes yngste vinner av juniorklassen, en pris han delte med 11 år gamle Chloe Chua fra Singapore.
Vant verdens viktigste fiolinkonkur
Diana Adamyan (18) fra Armenia vant søndag den prestisjetunge førsteprisen i årets Menuhin-konkurranse, det største en ung fiolinist kan oppnå. I juryen satt blant andre norske Henning Kraggerud. Australske Christian Li (10) er tidenes yngste vinner av juniorklassen, en pris han delte med 11 år gamle Chloe Chua fra Singapore.
– Du må ha tungen beint i munnen
Henrik Våge Aasen (22) blir Hordalands yngste Rema-kjøpmann når han i dag overtar Rema 1000-butikken på Danmarks plass.
Les mer om Rema og Rema-kjøpmann.

Vellykket Festival Ø – den yngste backstage var Saga Othilie på 11 uker

I helga har den femte versjonen av Festival Ø gått av stabelen i Folkets bar på Sarpsborg scene.
Hugo Vetlesen om Stabæks krisestart: – Alder er ingen unnskyldning
BERGEN (VG) Stabæk har fått en meget skjev inngang på årets sesong. Etter fem spilte kamper er fasiten tre poeng for Eliteserien yngste lag.
Les mer om Eliteserien.
Matilde drar til Narnia som Lucy: - Jeg vil gjerne satse på teater
Søndag tar Vestvågøy Kulturskole med seg løven, heksa og klesskapet til Leknes. En av ungdommene som drar til Narnia er Matilde Mørk. Hun har rollen som den yngste søsteren, Lucy.
Ønsker seg flere unge svømmere
Lørdag arrangerte svømmegruppa i Sarpsborg IL det tradisjonelle rekruttstevnet Vårspretten. Klubben håper nå på enda mer rekruttering i de yngste aldersklassene - og kan blant annet tilby egen svømmeskole.
Les mer om Sarpsborg IL og Vårspretten.
Ole Marcus (20) er en av landets yngste seniortrenere
Var assistenttrener i 2017.
Firedagers-skole under lupen
De samfunnsmessige konsekvensene av fire dagers skoleuke skal undersøkes. På landsbasis har drøyt hundre kommuner en slik ordning for de yngste elevene.
Skal holde BOIF i divisjonen
RUSTAHØGDA: BOIF har trippel dekning aller bakerst med tre målvakter. Det gir god keeperkamp. De er unge men de er mange. BOIF kan sannsynligvis skilte med divisjonens yngste målvakter før lagets gjeninntreden i kretsens høyeste divisjon.
Overgår S-Klasse
Mercedes introduserer framtida i den minste modellen. Mercedes-Benz A-Klasse har de yngste og mest teknointeresserte kjøperne. Derfor introduseres det mest spennende og fremtidsrettende utstyret i denne modellen. «Hey Mercedes.
De eldste og de yngste møttes til sang
Løkentunets eldre smilte og klappet. Besøk av 20 babyer var dagens store høydepunkt. Normalt foregår babysangen i Askim kirke (i regi av Askim menighet), men torsdag var det gjesteopptreden på Løkentunet. - Så flott at de eldste og de yngste møtes. Dette vekker nok minner for den eldste generasjon, fastslår trosopplæringsarbeider Anne Line Tjernæs og organist Gunn Randi Leite.
Ung lensmann i Valdres
36 år gamle Kristoffer Magnus Tessem er ansatt som tidenes yngste lensmann i Valdres. Tessem, som opprinnelig er fra Steinkjer i Trøndelag, ble formelt ansatt i forrige uke, skriver avisa Valdres.
Les mer om Steinkjer og Trøndelag.
Mobbeombod for dei yngste
LEIAR No skal også dei yngste få sitt eige mobbeombod. Me kan vel trygt slå fast at det var på tide at også grunnskulane og barnehagane rundt om i landet får nokon å ta kontakt med når dei...
De yngste sjåførene roter oftest bort lappen
I fjor meldte tre prosent førerkortet tapt. Ett fylke og en aldersgruppe skiller seg i særklasse ut på statistikken. Mer enn 75.000 av oss rotet bort eller ble frastjålet førerkortet i 2017. Det viser statistikk fra Statens vegvesen.
De yngste sjåførene roter oftest bort lappen
I fjor meldte tre prosent førerkortet tapt. Ett fylke og en aldersgruppe skiller seg i særklasse ut på statistikken.
Parteringsdrap opp for retten
To menn og en kvinne møter tirsdag i Oslo tingrett, tiltalt for å ha drept og partert en mann på Ammerud i Oslo i april 2016. Den yngste mannen har tilstått drapet.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Parteringsdrap opp for retten
To menn og en kvinne møter tirsdag i Oslo tingrett, tiltalt for å ha drept og partert en mann på Ammerud i Oslo i april 2016. Den yngste mannen har tilstått drapet. Den eldste har forklart at han var med på vold mot mannen, men senere trakk seg.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Våknet med halsvondt på den store dagen
12 år gamle Hannah Yvonne Edvardsen fra Åfjord var en av de yngste på scenen i årets fylkesmønstring i Bjugn. - Det var spennende og litt skummelt.
Vinduet får sin yngste redaktør noen gang og den første som skriver nynorsk
Solid debut med forbedringspotensiale.
- Det er viktig at dei eldste viser veg for dei yngste
Tea Berteig (27), Silje Torvanger (26) og Åshild Haugen (28) må vera budd på å bæra eit ekstra ansvar når Kaupanger skal prøva å etablera seg i 1. divisjon.
Stavangerkjede skal slåss mot de store guttene i tøff sportsbransje
Han var tidenes yngste stortingsrepresentant fra Rogaland. Nå leder Petter Bjørheim den lokale sportskjeden med 80 butikker som landet rundt konkurrerer med giganter som XXL og Gresvig/Intersport.
Les mer om Petter Bjørheim, Rogaland og XXL.
Slik skal Sarpsborg 08 utvikle framtidens landslagsspillere
Sarpsborg 08 legger ned store ressurser på å få fram nye spillere til klubben og landslaget. På de to yngste landslagene har klubben hatt fem spillere innom, hvor fire kommer fra de lokale klubbene i Sarpsborg.
Les mer om Sarpsborg.